Practicitatea luminilor cu led în dulapurile cu oglindă

- 2021-11-03-

În stadiul tehnicii, un dulap cu oglindă include un corp de dulap și o ușă de dulap, o parte a ușii dulapului este articulată pe corpul dulapului, iar suprafața exterioară a ușii dulapului este prevăzută cu o suprafață de oglindă. Utilizatorul poate observa imaginea în oglindă prin suprafața oglinzii, care poate fi folosită ca oglindă.
În același timp, în dulap este prevăzută o cavitate de depozitare, iar articolele pot fi plasate în cavitatea de depozitare, iar dulapul cu oglindă poate fi folosit ca dulap de depozitare. Cu toate acestea, în cazul unei lumini insuficiente sau a unor condiții de iluminare proastă, este dificil pentru utilizator să observe clar imaginea în oglindă. Mai ales atunci când iluminarea externă este neuniformă, imaginea în oglindă din oglindă este serios distorsionată, ceea ce afectează efectul de utilizare, deci trebuie îmbunătățită. Prin urmare, este prevăzut un dulap cu oglindă de depozitare cu funcție de iluminare cu efect de iluminare bun și decor puternic.
Un dulap cu oglindă de depozitare cu funcție de iluminare, inclusiv un corp de dulap, o ușă de dulap articulată pe corpul dulapului, o oglindă așezată pe suprafața exterioară a ușii dulapului, o canelură de instalare a curelei de lampă este aranjată în jurul ușii dulapului și o lampă este prevăzută în canelura de instalare a centurii de lampă Centura, oglinda este prevăzută cu o zonă de transmitere a luminii corespunzătoare canelurii de instalare a centurii de lumină. O placă care reflectă lumina este dispusă pe suprafața interioară a canelurii de instalare a centurii de lumină. Banda de lumină este instalată pe spatele oglinzii într-o poziție opacă. Banda de lumină este o bandă de lumină cu LED-uri, iar o sursă de alimentare pentru conducerea benzii de lumină LED este aranjată în dulap. Banda de lumină LED și sursa de alimentare sunt conectate electric printr-un fir, iar firul trece prin balama.
Există o centură de lumină în jurul ușii dulapului. După ce lumina este reflectată, lumina este emisă prin zona de transmitere a luminii pentru a forma un efect de iluminare decorativ. Poate fi folosit ca lampă de iluminat pentru a îndeplini funcția de iluminare și aspectul este mai frumos; în plus, centura de lumină este setată în jurul oglinzii pentru a ilumina uniformitatea luminii, o mică diferență între lumină și întuneric, făcând imaginea în oglindă mai reală și frumoasă.

Cele de mai sus sunt informațiile compilate pentru dvs., sper să vă fie de ajutor.