Cum se alege funcția oglinzii de baie LED?

- 2021-05-26-

Oglinzi LED pentru baie are now generally popular, and the bathroom mirrors that were originally displayed and used in high-end hotels are now gradually being used in ordinary people's homes. It also proves from the side that people’s living standards have improved, and people have begun to pursue a higher quality of life. But this is far from enough, you must understand the composition of Oglinzi LED pentru baie from the function and hardware.

 

În primul rând, să vorbim despre oglinda LED pentru baie, funcția LED. După cum sugerează și numele, este să instalați benzi de lumină LED în jurul oglinzii pentru a juca rolul de iluminare. Toată lumea cunoaște principiul reflectării oglinzilor, deci cât de clară și adevărată este reflexia? La fel ca lumina de umplere utilizată în baza de fotografie, lumina zilei este foarte necesară. Numai dacă sursa de lumină este suficientă, reflexia va fi mai reală și mai clară, va fi mai frumoasă și mai frumoasă. Înainte de a ieși, toată lumea se uită de obicei la machiaj și la hainele din oglindă. Oglinda de baie cu LED vă poate permite să vă cunoașteți mai clar și să vă facă să înfruntați noua zi cu mai multă încredere.

Să vorbim despre funcția anti-ceață aOglinzi LED pentru baie. Când facem baie, vaporii de apă vor forma un strat de ceață pe suprafața sticlei, care va deveni neclară și oglinda își va pierde temporar funcția. Funcția anti-ceață poate îmbunătăți această situație. Principiul funcției anti-ceață este de a adăuga un strat de film electrostatic pe partea din spate a oglinzii, care va fi încălzit după pornire, iar vaporii de apă se vor evapora în mod natural atunci când lovește oglinda, deci nu se va produce niciun fenomen de vapori de apă. fi generat. Această funcție este, de asemenea, foarte practică acasă, este foarte recomandat să o utilizați.